Groep 1 & 2 werkt over beroepen

Groep 1 en 2 heeft gewerkt over beroepen. Vorige week is er al een brandweerauto met twee brandweermannen bij ons op bezoek geweest. Deze week kwamen er twee verpleegkundigen in de klas. In de klas hadden de kinderen veel vragen bedacht voor deze zusters. Daarna mochten de kinderen hun eigen zieke knuffel, met hulp van de verpleegkundigen weer beter maken met een verbandje, prikje, medicijnen of gewoon een pleister. Dit alles gebeurde natuurlijk wel heel steriel, met mondkapje, muts en operatiejas! Ook hadden zij een ambulance gevraagd langs te komen. Doordat het deze ochtend glad was, was het nog maar de vraag of de ambulance een uurtje vrij kon maken voor de Borgstee. Gelukkig kwamen ze! De kinderen mochten alles zien en kregen heel veel uitleg over alle apparaten en materialen. Het was een zeer leerzame en interessante dag!

Meer foto`s, zie foto-album